Відмовлено в арешті майна Клієнта

10.11.2021 року, до Адвоката Племяннікова Б.Д. звернувся Громадянин України, з питанням незаконного заволодіння майном працівниками правоохоронних органів, а саме Шевченківського Управління поліції Головного управління Національної поліції України в місті Києві.

В ході ознайомлення з матеріалами справи вдалось встановити, що працівники поліції, діючи незаконно, без ухвали слідчого судді/суду увійшли до приватної території, почали проведення незаконних слідчих дій, невиправдано застосували фізичну силу відносно Громадян України, перевищили свої службові повноваження. В результаті зазначених незаконних дій було вилучено серед іншого і автомобіль, який належить Клієнту.

В ході судового розгляду клопотання працівників поліції в порядку ст.ст.170-172 КПК України, ані прокурор ані слідчий не спромоглись довести перед судом необхідність накладення арешту на автомобіль та інші речі Клієнта які були вилучені під час незаконних дій працівників поліції.

Так, керуючись положеннями ст.173 КПК україни, 16.11.2021 року, слідчий суддя Шевченківського районного суду міста Києва відмовив у задоволенні клопотання про арешт майна, оскільки прокурор не довів необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу.

Клієнт задоволений, майно повернуто у законне володіння, а з приводу незаконних дій працівників поліції здійснюється досудове розслідування Державним бюро розслідувань.

Завжди захищайте Ваші права, окрім Вас і Вашого адвоката ніхто не буде захищати Ваші права.

Користуйтеся і звертайтесь за консультацією. Консультації у нас безкоштовні.

Можете з нами зв‘язатись: +38 (066) 004-38-25 або написати на електронну пошту: office@attorneys.org.ua

З повагою, Адвокат Племянніков Богдан Дементійович