Скасовано черговий виконавчий напис за банківським кредитом

Як Вам відомо, Адвокат Племянніков Б.Д. одним із перших розпочав впровадження практики скасування виокнавчих написів по МФО, про що складено чимало статей, із статтею Адвоката Племяннікова Б.Д. Ви можете ознайомитись на юридичному ресурсі “Протокол” (https://protocol.ua/ru/mikrokreditna_organizatsiya_styague_z_vas_koshti_shcho_robiti/) або ж на даній офіційній сторінкі: (https://attorneys.org.ua/?p=212).

Так, 30.11.2022 року, до Адвоката Племяннікова Б.Д. звернулась Громадянка України, відносно якої було відкрито виконавче провадження за результатом виданого приватним нотаріусом виконавчого напису нотаріуса.

В той самий день, Адвокат Племянніков Б.Д. звернувся до приватного виконавця з рядом клопотань, в тому числі про закриття провадження. За результатом розгляду клопотань, приватний виконавець повертає виконавчий напис без виконання – стягувачу, скасовує арешти з майна та рахунків Клієнта.

В той самий день Адвокат Племянніков Б.Д. звертається до Шевченківського районного суду міста Києва із позовною заявою про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Певний час справа знаходилась в суді і чекала на свою чергу в розгляді. Так, 19.07.2022 року, Шевченківським районний судорм міста Києва було задоволено позовні вимоги Клієнта, скасовано виконавчий напис нотаріуса, стягнуто судові витрати.

Клієнт щасливий, оскільки строки позовної давності для звернення до суду із стягненням заборгованості кредитор пропустив, виконавчий напис вчинити повторно кредитор не може, оскільки такий напис вже було скасовано судом, а тому заборгованість вважається безперспективною для послідуючого стягнення.

Завжди захищайте Ваші права, окрім Вас і Вашого адвоката ніхто не буде захищати Ваші права.

Користуйтеся і звертайтесь за консультацією. Консультації у нас безкоштовні.

Можете з нами зв‘язатись: +38 (066) 004-38-25 або написати на електронну пошту: office@attorneys.org.ua

З повагою, Адвокат Племянніков Богдан Дементійович