Київський апеляційний суд підтвердив право клієнта на придбану за 200 000 USD квартиру

В листопаді 2018 року, до Адвоката Племяннікова Б.Д. звернулась громадянка України – П., з питанням захисту прав власності на придбану в рамках ДП “Сетам” квартиру, вартістю понад 200 000 USD.

Боржник, квартира якого була реалізована в примусовому порядку ініціював ряд судових процесів, серед іншого також і оскарження результатів аукціону з продажу зазначеного майна.

В період з 2018 по кінець 2021 року, за ініціативою Клієнта, Адвокат Племянніков Б.Д. ініціював ряд кримінальних проваджень стосовно порушення прав Клієнтки щодо користування зазначеним майном, здійснював активний захист Клієнта в ряді судових процесів.

Так, Печерським районним судом міста Києва було прийнято ключове для справи рішення, яким було відмовлено у задоволенні позову боржника, який намагався повернути майно у власне користування.

Не погоджуючись із вказаним вище рішенням, боржник спрямував до Київського апеляційного суду апеляційну скаргу на рішення Печерського районного суду міста Києва, просив суд скасувати рішення, та повернути майно.

В період з кінця 2019 року по грудень 2022 року, розгляд справи здійснювався Київським апеляційним судом.

12.12.2022 року, постановою Київського апеляційного суду було залишено без змін рішення Печерського районного суду міста Києва, чим було підтверджено законність набуття у право власності спірної квартири, за яку Клієнт за допомогою юридичного супроводу Адвоката Племяннікова Б.Д. боровся з кінця 2018 року.

Завжди захищайте Ваші права, окрім Вас і Вашого адвоката ніхто не буде захищати Ваші права.

Користуйтеся і звертайтесь за консультацією. Консультації у нас безкоштовні.

Можете з нами зв‘язатись: +38 (066) 004-38-25 або написати на електронну пошту: office@attorneys.org.ua

З повагою, Адвокат Племянніков Богдан Дементійович